Online Workouts

Online platform

Beginner fatburning


Bij fatburning ligt de focus op een dansante manier van bewegen waarbij de hartslag stijgt en men op die manier vet verbrand op een aangename manier. Dit alles doen we op een stevige beat. Deze work-out is weggelegd voor iedereen aangezien de bewegingen zeer toegankelijk zijn.

Yoga Meets Physio


Bij deze vorm van yoga gaan we ons nog meer focussen op het juist plaatsen van elke beweging. De les is speciaal ontworpen voor zij die net een blessure hebben gehad en nog niet elke vorm met gemak kunnen volhouden. De work-out is dus weggelegd voor iedereen aangezien de bewegingen zeer toegankelijk zijn.

Cardio Attack


Bij deze work-out gaan we ons vooral focussen op het verhogen van onze hartslag. Dit door een combinatie van "high" en "low intensity" oefeningen. In de work-out wisselen we dus af van snelle en trage (meer kracht) bewegingen. De training speelt voortdurend rond de grens van de aerobe en anaerobe drempel, hierdoor doen we aan interval training en trainen we dus ons cardiovasculairsysteem 

Fit New Mom


De baby zijn emotionele, intellectuele en motorische ontwikkeling wordt gestimuleerd. De magie van aanraken gaat ook de productie van oxytocine stimuleren en een gevoel van geluk en rust stimuleren. Deze oefeningen kunnen uit gevoerd worden vanaf 2 weken postnataal voor een vaginale bevalling, voor een keizersnede wacht men best op controle van de dokter.

Full Body Workout


De focus bij deze work-out ligt vooral in het gebruiken van de grote spiergroepen. We gaan de spieren trainen op kracht, uithouding en stabiliteit. Het zijn efficiƫnte maar makkelijke oefeningen met aanpassingen voor wie nodig, iedereen kan dus meedoen! Getraind of beginner alle oefeningen zullen je helpen je doel te behalen.

Pilates


Pilates is het leren beheersen van het juist gebruiken van de spieren om het lichaam in een correcte balans te brengen zodat we een goede houding hebben en de wervelkolom perfect ondersteund wordt. De work-outs zijn op een rustig tempo en zijn voor alle leeftijden toegankelijk.

Stretch


Deze stretch is bedoeld om direct na de work-out te doen zodat je de volgende dag minder stijf bent. Het help het lichaam soepel te houden en blessures te voorkomen.

Vanwege de huidige Covid-19 maatregelen wijken onze services af. We doen ons uiterste best om een gepaste en haalbare oplossing aan te bieden. Volg onze sociale mediakanalen om op de hoogte te blijven van de verandering.   

BEGINNER FATBURNING

YOGA MEETS PHYSIO

CARDIO ATTACK

FIT NEW MOM

FULL BODY WORKOUT

PILATES

STRETCH