Ons team

Klaar om te werken aan je gezondheid? Vraag een gratis proeftraining aan via info@lacasasana.be of via het vragen formulier.

THE TEAM

MICHA

ZAAKVOERSTER, KINE & DOCENT

Micha vind je voornamelijk terug in de kine, bij de Milon cirkel en bij de groepslessen. 


Voor alle administratieve zaken kan je bij haar terecht (aanpassingen van abonnementen, gegevens, ... ).

FLORIAN

ZAAKVOERDER, VOEDINGDESKUNDIGE & DOCENT

Florian zal je vooral vinden in de Milon cirkel, bij de groepslessen en voor voedingsadvies


Bij hem kan je ook terecht voor het huren van zalen of lokalen.

SENNE

KINE & DOCENT

Senne zal je vooral vinden in de kine en bij de Milon cirkel.

CLAIRE

COACH

Claire geeft elke zaterdagochtend yoga.

FRANCINE

COACH

Francine geeft elke donderdag de step aerobics.

VALERIE

COACH

Valerie geeft elke donderdag Pilates

KIRSTEN

KINE

Kirsten vindt je vooral in de kine. Haar specialiteit is kine tijdens en na kanker.

KELLY

KINE

Kelly vindt je vooral in de kine. Haar specialiteit is pre-en postnatale.

ANNEKE

PSYCHOTHERAPEUT

Anneke helpt jou in de psychotherapie 

IRIS

COACH

Iris swingt met jou de pannen van het dak tijdens haar heerlijke Groove sessies

NATALIA

COACH

Natalie geeft elke zaterdagochtend yoga

THIBAUT

COACH

Thibaut is onze kenner in de fitness. Hij helpt je graag ij het bereiken van je doel.

ARNO

COACH

.

LUKA

COACH

.

LARA

.

.

Hallo iedereen! Ik ben Micha, kinesiste, zaakvoerster en docent in La Casa Sana. Ik ben trotse mama van 3 zonen, Florian, Remi en Aron.

Ik ben in 1993 afgestudeerd als kinesitherapeute. Ik heb 1,5 jaar als kinesiste gewerkt bij mentaal gehandicapte volwassenen in een klein ziekenhuis in Zwitserland en halftime in een rusthuis. In 1997 heb ik de kinepraktijk in de Kauwereelstraat opgestart en ondertussen is deze uitgegroeid tot een groepspraktijk (Kine Sint-Joris-Weert).

Als kind moest ik altijd bewegen om mijn energie kwijt te geraken dus stuurde mijn ouders zoveel mogelijk naar de sportclub (turnen, dansen, zwemmen, volleybal..) Zo ben ik ook in het lesgeven gerold, 10 jaar turnles aan kinderen, 20 jaar dansles aan kinderen en volwassenen. Recent werd ik gebeten door de microben van yoga en pilates, waarin ik me nu graag verdiep.

Naast mijn werk en gezin hou ik me ook met cheerleading bezig. Bij Aira United Leuven en het nationaal cheerteam. Enerzijds als kinesiste en anderzijds als medewerkster voor de organisatie als we naar het buitenland gaan voor wedstrijden.

Veel tijd schiet er verder niet over maar knuffelen met onze 2 honden, Aiko en Balou, staat dagelijks op het menu.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan een gezond lichaam doormiddel van beweging. Hopelijk tot snel!

Groetjes Micha

FLORIAN

ZAAKVOERDER, VOEDINGSSPECIALIST & DOCENT

Hallo iedereen! Ik ben Florian, zaakvoerder, docent en voedingsspecialist. Ik ben 25 jaar en spendeer mijn dagen in La Casa Sana, lesgeven aan de hogeschool UC Leuven en cheerleaden.


Zelf dans ik al sinds mijn 3jaar en deze passie is nooit verdwenen. Hier en daar draai ik nog eens rond maar ik heb mijn passie kunnen legen in het lesgeven.

12 jaar geleden ontdekte ik cheerleaden en dit is ook een enorme passie geworden doorheen de jaren. Ik maak deel uit van het senior competitieteam CLA Blackjax (Antwerpen). Dit is een cheerteam dat deelneemt aan internationale wedstrijden op hoog niveau. Zelf ben ik ook een atleet van het nationale team.

Mijn passie voor sporten is dus sinds jongs af aan al aangewakkerd en is sindsdien alleen nog maar groter geworden! Ik wil mensen graag laten voelen dat sporten leuk kan zijn en dat het je kan helpen om je beter te voelen in je vel! Ik wil mensen helpen hun doel te bereiken en te behouden op een leuke manier met een persoonlijke touch. 

Ik kijk er enorm naar uit om met jou te werken en je doelen te bereiken. 

Sportieve groetjes, Florian

MICHA

ZAAKVOERSTER, KINE & DOCENT

KIRSTEN

KINE

.....

KELLY

KINE

.

SENNE

KINE & DOCENT

Hallo iedereen! Ik ben Senne, 26 jaar, één van de kinesisten en toekomstig docent in La Casa Sana.

Sinds jongs af aan heb ik altijd een algmene interesse gehad in sport en ben ik actief beginnen te volleyballen bij Lizards Lubbeek Leuven. Na een omzwerving bij BOW Wijgmaal ben ik 4 jaar geleden beginnen spelen bij WEVOK in Sint-Joris-Weert.
Vanaf 2020 speel ik ook nog cafévoetbal tijdens het weekend in Pellenberg, het dorp waar ik ben opgegroeid.

Na mijn studies ben ik eind 2017 beginnen werken bij Micha en Kelly in de praktijk in de Kauwereelstraat. Dit heb ik eerst gecombineerd met een halftijdse job in woonzorgcentrum Den Boomgaard in Glabbeek en later dan in het Heilig Hart ziekenhuis in Leuven. In november 2019 ben ik dan begonnen in woonzorgcentrum Keyhof in Huldenberg. Elke voormiddag ben ik hier te vinden, in de namiddg ben ik aan het werk in de praktijk.

Naast werken en sporten probeer ik veel af te spreken met vrienden en zoveel mogelijk te genieten van het leven.
Zo heb ik nog een abonnement voor de matchen van KRC Genk en kan ik genieten van een terrasje of bbq.
Ook heb ik heel mijn leven bij de Chiro gezeten en dit jaar zal ik, voor de laatste keer weliswaar, mee gaan op kamp om eten te maken voor de leden.

Ik hoop jullie te mogen verwelkomen in La Casa Sana en jullie goed vooruit te helpen.

Groetjes Senne

ANNEKE

PSYCHOTHERAPEUT

Hallo, ik ben Anneke. Goedlachs, mensgericht, 44 jaar met veel vreugde.

 

Deze tijden zijn heel uitdagend. Misschien herken je je in één van de volgende stellingen:

 

Heb je het gevoel dat je met serieuze burn-out klachten rondloopt?

Heb je nood aan een klankbord om om te gaan met verlies (van je job, partner ..)?

Voel je dat je perspectief mist en zit je vast?

 

Ik begeleid je graag verder.

 

In 2001 ben ik gestart als consulent bij VDAB. Mensen helpen in hun zoektocht naar werk ervaar ik als waardevol en geeft me heel veel energie. 

In 2009 kreeg ik de diagnose van CVS en fibromyalgie. Plots kreeg ik te maken met een lichaam dat beperkt was. Met vallen en opstaan leerde ik dit lichaam te aanvaarden. Het was een diepgaand  proces waar ik me zelf beter heb leren kennen. Het gaf me tools om anders en met een nieuwe kijk op mijn leven nieuwe paden te bewandelen.   

Tijdens mijn 40ste levensjaar ben ik gestart met de opleiding van shamanic practitioner bij Roel Crabbe. Tijdens deze intense training maakte ik kennis met verschillende sjamanistische technieken. Wat daar vooral naar voor kwam was mijn innerlijke zoektocht naar mijn roots: ik ben geboren in India en geadopteerd toen ik nog maar enkele maanden oud was. De vraag rees: ‘wie ben ik?, Wat beteken ik voor deze wereld?  Wat wil ik nu?  Hoe sta ik in mijn kracht ?’ Tijdens deze opleiding kwam ik meer  in verbinding met ‘mijn’ kern en werd ik geprikkeld om iets te doen met mijn grote passie: ’werken met mensen’. Een impact hebben op mensen hun leven inzichten verschaffen in hun innerlijke proces, mensen doen groeien en in hun kracht doen staan voelt voor mij heel natuurlijk aan. Het is een verdere verdieping op het werk dat ik vandaag al doe bij de VDAB. Het maakt mij completer als mens.

 

Sinds 2019 heb ik daarom bewust gekozen om te starten met de opleiding psychotherapeut in de interactionele vormgeving. Binnen deze opleiding wordt er aandacht besteedt aan de verschillende therapeutische stromingen. 

O.a technieken zoals Voice Dialogue, werken met prenten, focussen, NLP, genogram, ritueel, dromen, …. behoren tot mijn expertise.  

 

In de eerste plaats luister ik naar jouw verhaal. Samen gaan we op zoektocht wat JIJ nodig hebt om te werken vanuit ‘jouw' thema. Voel je een klik na het lezen van mijn kort verhaal, wil je meer weten over therapie of wil je graag werken aan jezelf? Laat maar weten

info@therapie-oud-heverlee.be! Ik verwelkom je warm in la casa Sana.

 

Groetjes

Anneke

CLAIRE

COACH

.

FRANCINE

COACH

..

VALERIE

COACH

Hallo, ik ben Valerie -


jouw vaste afspraak voor Pilateslessen bij La Casa Sana.


Ik combineer sinds enkele jaren een carrière in communicatie met een passie voor mensen en het lichaam.


In mijn lessen staat een gepersonaliseerde aanpak dan ook voorop. Pilates is een zachte sport, net als yoga bijvoorbeeld. Het is dus uiterst geschikt bij rugklachten, als revalidatie, na de zwangerschap of als aanvulling op cardio. Maar vergis je niet: wij trainen buikspieren, rugspieren, armen en benen!


Ik probeer mijn enthousiasme door te geven, zodat je ook buiten de lessen om de voordelen blijft voelen. Zit ik niet op de mat, dan vind je mij in de natuur. Ik ben een fervent wandelaar en duiker. Of ik lig in de zetel met een goed boek en een dikke kat op schoot. Tot snel op de mat?Groeten, Valerie

BARBRA

RUNNING COACH

..