Groove Fit

GROOVE

         Fit     

Groove is dé plezantste danssessie ooit! Het is gemakkelijk, toegankelijk en een heerlijke ervaring voor iedereen. Je beweegt samen op verschillende muziekstijlen.


Iris zorgt ervoor dat iedereen samenkomt aan de hand van simpele bewegingen en toffe ritmes. Ik moedig je aan en zorg ervoor dat je jouw lichaam leert kennen op een heel andere manier. Perfect voor lichaam, geest, hart en ziel!


Elke maandagavond om 19u30!

Wat is Groove?

Groove is dé gemakkelijkste danssessie die je kan volgen. Geen ingewikkelde pasjes, geen moeilijke choreografie die je onder de knie moet krijgen en niks moet. Het belangrijkste is: samen bewegen op muziek! Bij Groove dans je op je eigen manier en op je eigen niveau. Misschien heb je bepaalde beperkingen of moet je lichaam langzaam op gang komen, dat kan allemaal. Ik zorg ervoor dat we allemaal samen een ritme vinden en reik je enkele pasjes aan, die je kan dansen op jouw unieke manier. We dansen op verschillende muziekstijlen, zodat er veel afwisseling is. Groove is nooit saai! Je steekt er zoveel energie in als je hebt op dat moment. De ene keer kan je voluit gaan en zweet je misschien een beetje meer dan de andere keer.


Iedereen is welkom op de dansvloer - alle vormen, maten, gewichten, leeftijden, … Je hebt er niets voor nodig, alleen goesting om te bewegen. If you can move, you can Groove!


Wat kan je van een Groove sessie verwachten?

  • een heerlijke, zachte opwarming zodat je lichaam klaar is voor grotere bewegingen

  • je hartritme stijgt, je maakt je lichaam sterker en beweegt op heerlijke ritmes

  • we sluiten altijd af met een zachte stretch en een rustmoment

  • we gebruiken de hele ruimte en we bewegen door elkaar

  • er bestaat geen links/rechts, voor/achter - eenvoud is het belangrijkste

  • jij beslist wat goed voelt - jouw lichaam, jouw regels


Groove is ontworpen door Misty Tripoli, de grondlegger van deze methode. Ze is ervan overtuigd dat ieder lichaam geboren is om te dansen, om te bewegen. Er is geen goed of fout als het over lichaamsbeweging gaat. Je moet je lichaam blijven gebruiken op de best mogelijke manier en op een manier die bij jou past. Use it or loose it! Ze ontwierp ook een on-demand programma met de naam Body Groove en op die manier kan je op elk moment van de dag genieten van Groove.


Wil je nog meer weten over Groove en de filosofie erachter, check de links hieronder!

Groove sessie

Om de 2 weken op maandagavond van 19u30 tot 20u30 kan je genieten van deze heerlijke les. Inschrijven kan makkelijk via onze online agenda, klik hier! 


Prijs

Je kan kiezen om de les per keer te betalen voor 12 euro/les of je kiest voor een 10-beurtenkaart voor 100 euro. 

Je kan deze kaarten aankopen aan het begin en eind van de les bij Iris. Deze kaart kan je voor alle Groove sessies van Iris gebruiken. Meer info over Iris Groove vind je hier https://www.irisgroove.com/