Kine

Vanwege de huidige Covid-19 maatregelen wijken onze services af. We doen ons uiterste best om een gepaste en haalbare oplossing aan te bieden. Volg onze sociale mediakanalen om op de hoogte te blijven van de verandering.   

Kine

Deze activiteit is een onderdeel van de kine praktijk in de Kauwereelstraat maar door de aanwezigheid van de Milon cirkel hebben we dit deel naar La Casa Sana verplaatst omdat we zo een nog betere revalidatie kunnen aanbieden.


Revalidatiekine bestaat uit post-operatieve (chirurgische en orthopedische) kine en het behandelen van sportblessures.

Postoperatieve revalidatie is bestemd voor personen die herstellen van een chirurgische ingreep. Dit kan een abdominale ingreep zijn, een long- of hersenoperatie, een orthopedische ingreep en dergelijke meer.


Orthopedische revalidatie heeft als doel de mobiliteit van een bot of gewricht (knie, heup, rug, enkel, schouder, elleboog) te verbeteren, de pijn te verminderen, de belastbaarheid, coördinatie en het uithoudingsvermogen te vergroten en de spierkracht te versterken.

Via gerichte oefeningen worden de functies die u nodig heeft in het dagelijkse leven, in uw werk en bij het sporten, weer hersteld.


Contact blijft via de andere praktijk verlopen, namelijk op het nummer +32473251939 of via mail info@kine-sint-joris-weert.be.